maandag 13 mei 2013

Service van Niesing Wheel


Wanneer je banden koopt bij Niesing Wheel, dan bieden ze ook gelijk de service aan om je banden gelijk te laten monteren.

Het monteren van banden is niet iets wat je zomaar doet, zonder kennis van zaken kan dit verkeerd aflopen. Je merkt dit gelijk tijdens het rijden en de rit wordt er dan niet comfortabeler op.

Niesing Wheel beschikt over de juiste apparatuur en kennis. Ze zijn heel open in wat ze doen en doen ook zeer goed werk. De banden worden netjes gebalanceerd en gemonteerd. Zo is het heel belangrijk dat de banden goed vastgezet worden met een moment sleutel. Dit doet Niesing Wheel echt heel netjes.

En daarbij geven ze ook nog eens extra service. Je kan aan alles merken dat ze heel veel kennis en ervaring hebben op het gebied van banden. Heb je lichtmetalen velgen, dan geven ze ook nog wat tips waarop je moet letten en dergelijke. Daarnaast kijken ze ook bepaalde delen van de auto na als ze bezig zijn met het monteren.

Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de remmen van de auto. Niesing Wheel kijkt hier ook gelijk naar en wanneer hier iets mee is, dan zullen ze ook gelijk advies meegeven wat hiermee gebeuren moet en wanneer.

Zodoende ga je altijd weer veilig de weg weer op met goede banden van Niesing Wheel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten